Stuur ons een bericht

Het beste serviceteam
van Drenthe staat
voor u klaar

Online afspraak maken

Direct een werkplaats afspraak maken voor auto onderhoud, een servicebeurt, de APK keuring of reparatie aan uw auto? Bij ons kunt 24 uur per dag voor een onderhoudsbeurt, de APK keuring of reparatie eenvoudig online een werkplaats afspraak plannen voor uw auto.

Werkplaats afspraak

Gert Boertien auto & camper service

Met een enthousiast en ervaren team staan wij graag voor u klaar van elk merk nieuwe (lease) of gebruikte auto of bedrijfsauto (lease), APK, onderhoud, schadereparatie, aircoservice en inbouw van accessoires, winterbanden etc.

Kennis en ervaring

In 1998 zijn we gestart met het verlenen van Service en onderhoud op Campers. We hebben de beschikking over een lange brug waardoor we uw Camper ook aan de onderkant kunnen inspecteren en onderhoud geven. APK, schadereparatie enz kunnen we volgens afspraak voor u doen waarmee we specialist zijn voor de provincie Drenthe.

Wij hechten aan persoonlijke aandacht en een goede service, wat vaak de basis is voor een lange relatie. De kwaliteit die wij u kunnen bieden houden we graag hoog. Daarnaast zijn we RDW erkend voor APK en vrijwaren van voertuigen,  erkend diagnosespecialist van SNAP-ON en erkend leerbedrijf.

Onze occasions

Hier vindt u ons actuele aanbod van onze voertuigen. Kijk tevens op Facebook voor meer actueel aanbod.

Adres en contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons: 0528 232 672
Adres: Lindberghstraat 13, 7903 BM Hoogeveen

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 12:00
Zondag gesloten

E-mail ons en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier