Stuur ons een bericht

Uitlijnen

Uitlijnen is een vak apart. Ga daarom naar Gert Boertien Auto en camper service, dé specialist in uitlijnen. Snel, vakkundig, betaalbaar en in het bezit van 3D uitlijnapparatuur.

Afspraak maken voor uitlijnen?

Plan een afspraak in onze online planner of neem contact op ons op via 0528 232 672.

Trekt uw auto naar links of rechts tijdens het rijden of gaat het sturen moeizaam, dan is de kans groot uw auto uitgelijnd moet worden. Dit is belangrijk voor de veiligheid en is kostenbesparend. Het uitlijnen zorgt namelijk niet alleen voor een goede wegligging, maar vermindert ook uw brandstofverbruik en slijtage aan de autobanden.

Maak een afspraak

Oorzaak onjuiste afstelling

Een onjuiste afstelling van de uitlijning kan meerdere oorzaken hebben. Bijvoorbeeld door een gat of put in de weg, een gevatte stoeprand, door een ongeval, of door vervanging van de ophanging van de auto. Situaties waarmee iedere automobilist wel eens te maken krijgt. Daarom is het goed regelmatig de uitlijning van uw auto te laten controleren.

Uitlijnen bij Gert Boertien Auto en camper service

Met behulp van uitlijnapparatuur worden de waardes van de wielvlucht en sporing gecontroleerd. Is de wielvlucht onjuist of is er te veel toe- of uitspoor, dan wordt dit weer op de juiste waarde afgesteld. Hierdoor komen de wielen weer recht onder de auto te staan.